Foto’s Sportclub?

Ik heb nog een paar foto,s van m,n vader toen hij nog in Kampen woonde

Daar staan  mannen op die ik niet ken , verder heb ik geen idee of het om een sportclub gaat of iets dergelijks

Misschien herkennen neven of nichten voor hun bekende mensen Mag ik die weer doorsturen naar jou?

Groetjes Gees

 

Advertenties

3 Reacties

 1. Gees,
  Ik heb de foto van die ‘sportclub’ bekeken. Er staan twaalf mannen en een jongen en drie vrouwen (meisjes) op. De enige die ik ervan ken is jouw vader.
  Heeft jouw vader misschien aan korfbal gedaan? Je kunt het logo op de linkerborst van de meeste mannen wel zien maar niet goed genoeg om ze te kunnen ontcijferen.
  De jongen heeft ook zoiets wat op een logo lijkt, maar die zit niet op zijn borst maar ergens op zijn buik. Hij zal niet mee gesport hebben, is waarschijnlijk zoon van een van de spelers.
  Kan het een team van de HAKA (zo noemden we in mijn jeugd de winkel van de Coöperatie op de Oudestraat zijn? Op het end van de jaren dertig werden er in Kampen ieder jaar bedrijfsvoetbalwedstrijden georganiseerd. Ik heb daar nog een aardig verhaal over, maar dat terzijde. Ik weet niet of er ook zoiets was met korfbal.
  Het kan trouwens toch ook wel voetbal zijn geweest maar dan begrijp ik de aanwezigheid van die drie vrouwen (meisjes) niet.
  Ik weet niet of ik je hiermee op weg heb geholpen.
  Wim van Gait en Rule

 2. Daar ik geen reacties gekregen heb op mijn ingestuurde foto,s neem ik aan dat jullie ook niemand van de “sportcub” herkend hebben behalve dan misschien mijn vader. De ander foto,s waren mijn ouders en mijn broers Na de foto van opoe en opa Leurink zie je ook een foto van mijn ouders alleen.Daar werd de helft van gebruikt toen er verkiezingen waren voor de proviciale verkiezingen in Friesland Ik kwam overal in Bolsward grote posters van paps tegen en heb nu spijt dat ik die nooit stiekem meegepikt heb Waar ik overigens ook trots op ben is het volgende Twee meisjes uit Bolsward hebben een profiel werkstuk gemaakt over onderduik adressen in Bolsward in de tweede wereld oorlog Nu blijken er veel meer mensen ondergedoken geweest te zijn in Bolsward dan ik heb geweten Een paar keer wordt paps zijn naam genoemd door mensen die ook onderduikers hadden en dat hij ook daar voor eten zorgde Ik heb het uitgewerkte stuk toegestuurd gekregen Op nichtjes dag “zal ik het laten zien Groetjes Gees

 3. Wim , kom maar eens met je verhaal, je maakt me nieuwsgierig Groetjes Gees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: